Ancar units


Elegante functionaliteit.

Een gedetailleerd ontwerp is niet compleet zonder een nauwkeurige constructie en de strenge selectie van de beste materialen. De Sd-150 is het beste voorbeeld van een harmonieuze mix van functionaliteit, betrouwbaarheid, ergonomie en esthetiek.

De algemene constructie en precisie in afwerking garanderen een hoge kwaliteit en duurzaamheid. De vijf positie geheugenposities van de behandelunit, het gebruiksgemak en de beschikbaarheid van vele tools zorgen voor een snelle en comfortabele samenwerking met gemakkelijke toegang tot de patiënt.
Optimaal betrouwbaar.

Het volledige scala van Ancar combineert veiligheid met een optimale functionaliteit. In de moderne tandheelkunde kunnen zowel patiënten als de tandarts er zeker van zijn dat ze "in goede handen" zijn.

De Sd-300 Touch Expert, ontworpen volgens ergonomische criteria en ontworpen voor de hoogste betrouwbaarheid, voorkomt eventuele storingen die het normale werk kunnen beïnvloeden. Uw elektronische beveiligingssysteem "Check Control" controleert zichzelf automatisch iedere keer voor elke behandeling, zodat alle functies van het apparaat gegarandeerd beschikbaar zijn.