Heka Dental


Heka Dental A/S levert units aan tandartsen over de hele wereld sinds 1965 en is nu de voornaamste leverancier van units in Scandinavië.
De productie, ontwikkeling en administratie van dit familiebedrijf zijn gecentraliseerd in Denemarken. Alle handelingen zijn ISO gecertificeerd wat hoge kwaliteit op alle gebieden verzekerd.

Heka Dental past de kwaliteit en design aan naar de individuele wensen van haar klanten. Om elke tandarts te verzekeren van de best mogelijke begeleiding en informatie wordt de bezorging, installatie en service verzorgd door een uitgebreid en getraind netwerk van dealers."A Star is Born"

Na 22 jaar wordt onze tot icoon uitgegroeide Heka Classic Unicline opgevolgd door de Heka Unicline Sophisticated. In een wereld waarin bijna alles al is gezegd over ergonomie maakt Heka weer een grote slag: de opvolger is namelijk betrouwbaar, duurzaam esthetisch hoogstaand. Met strakke lijnen volgens tijdloos Deens Design. Onze trots.

De trots uit de Heka familie is de Avantgarde. Deze unit combineert de ergonomische eigenschappen van de Unic 5D met functioneel “Berlin Bauhaus” design van de Bang & Olufsen ontwerper David Lewis. Het streven is geweest een uiterst compacte lichte behandelunit te ontwerpen met een vriendelijke uitstraling naar de patiënten en welke in het bijzonder ook gewaardeerd zou worden door de vrouwelijke gebruikers. De druppelvorm komt regelmatig terug en de unit nodigt uit om met de hand aan te raken en zijn elegante lijnen te volgen. 

Duurzame kwaliteit

Tevens dient een product kwaliteit uit te stralen en die uitstraling te behouden, ook na 15 jaar gebruik. Het is tenslotte een duurzaam productiegoed. Met name met de nieuwe lijn Avantgarde behandelunit is hier een extra dimensie aan toegevoegd: de perceptie van de patiënt, die zich op zijn/haar gemak moet voelen, dit veraangenaamt het werken voor de behandelaar.
Klassiek van deze tijd

Wij bieden u met de Heka Dental Classic 5D een unit met een ijzersterk concept qua mogelijkheden! Een unit ook die op handen gedragen wordt door de aanhangers van “Prism” (fourhanded dentistry). Het grote succes van de Heka Dental behandelunits is gebaseerd op de behoefte onder onze klanten aan “degelijk” (“hufter-proof”, met respect voor onze gebruikers) en “ergonomie”. We willen een unit die altijd functioneert met minimale onderhoudskosten en minimale fysieke belasting voor degenen die er mee moeten werken. 

Classic in paaluitvoering

Wij bieden u met de Heka Dental Classic Paaluitvoering een unit met een ijzersterk concept qua mogelijkheden! Een unit ook die op handen gedragen wordt door de aanhangers van “Prism” (fourhanded dentistry). Het grote succes van de Heka Dental behandelunits is gebaseerd op de behoefte onder onze klanten voor “degelijkheid” en “ergonomie”. We willen een unit die altijd functioneert met minimale onderhoudskosten en minimale fysieke belasting voor degenen die er mee moeten werken.